Ο Καιρός

Συστάσεις

"Υπέροχη φιλοξενία και καθαριότητα. Η εξυπηρέτηση ήταν άψογη και η περιοχή της Λυγαριάς πολύ όμρφη και κοντά στην πόλη του Ηρακλείου."

- Νίκος Παγωνάκης, Αθήνα

Επίσκεψη στο χωριό Ροδιά

  • 17χλμ από τη Λυγαριά, στο παραδοσιακό αυτό χωριό θα μπορέσετε να επισκεφτείτε το μοναστήρι της ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΓΕΝΕΣΙΟΥ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΣΑΒΒΑΘΙΑΝΩΝ και θα εντυπωσιαστείτε από τη θέα.

Φόδελε

  • 12χλμ από τη Λυγαριά. Επισκεφτείτε το γραφικό χωριό που γεννήθηκε ο διάσημος ζωγράφος El Greco . Πληροφορίες: http://www.psfodele.gr

Χωριό Στείρωνας

  • 47χλμ από Λυγαριά σε αυτό το πολύ μικρό και παραδοσιακό χωριό επισπευτείτε το λαογραφικό ρακοκάζανο «Μυραγάπη» το οποίο λειτουργεί καθημερινά και όλο το χρόνο με δωρεάν είσοδο, ξενάγηση και δοκιμή ρακήςγια το κοινό.

Επίσκεψη στα  χωριά Ανώγεια και Ζωνιανά

  • 40χλμ από τη Λυγαριά ,για τους λάτρεις της ορεινής Κρήτης, υπάρχει ένας μοναδικός προορισμός, το διάσημο χωριό Ανώγεια, που βρίσκεται στους πρόποδες του Ψηλορείτη και το γειτονικό χωριό Ζωνιανά με το μοναδικό μουσείο κέρινων ομοιομάτων και το σπήλαιο του Σφεντόνη. Πληροφορίες : www.anogeia.gr.

Επίσκεψη στο χωριό της Αργυρούπολης

  • 84 χλμ από τη Λυγαριά σε αυτό το γραφικό και ορεινό χωριό επισκευτείτε τη τοποθεσία «Πηγές» με βλάστηση από υπεραιωνόβιους πλάτανους, μικρούς πανέμορφους καταρράκτες, μικρές λίμνες, πολλά ρυάκια με γάργαρα τρεχούμενα νερά που κινούν αρκετούς νερόμυλους.

Sights and Activities

Απολαύστε τις διακοπές σας στα ανακαινισμένα δωμάτιά μας. Η ελληνική φιλοξενία και η επιμονή μας στην καθαριότητα αποτελούν πρώτο και κύριο μέλημά μας...

About Us

Τα Dora Apartments είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που βρίσκεται στη Λυγαριά, στο Ηράκλειο Κρήτης...

Where are we?

Τα Dora's Apartments βρίσκονται σε απόσταση μόλις 50 μέτρων από την παραλία. Ο κόλπος της Λυγαριάς είναι κλειστός και προστατεύεται από τους ανέμους...